“ŞERAFETTİN ERBAYRAM ANISINA BOLU TARIMI VE GELECEĞİ SEMPOZYUMU” HAZIRLIK TOPLANTISI
-->

23 Kasım 2020

“ŞERAFETTİN ERBAYRAM ANISINA BOLU TARIMI VE GELECEĞİ SEMPOZYUMU”

HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI

Bolu Platformu, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Bamer iş birliği ile  6-7 Haziran 2020 tarihlerinde Bolu ve Seben’de gerçekleştirilmesi planlanan  “Şerafettin Erbayram Anısına Bolu Tarımı Ve Geleceği Sempozyumu”nun hazırlık toplantısı BAİBÜ Ziraat Fakültesi Dekanı  Bolu Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, aralarında Reşat Demirel ve  Halit Ulaş’ın da bulunduğu Bolu Platformu Tarım Kurulu üyeleri, BAMER Müdürü Azize Yasa ve Orhan Aytar’ın katılımları ile 28 Ocak 2020 tarihinde yapıldı. Toplantıda Sempozyum çerçevesinde ele alınması gereken konular ve yapılacak etkinlikler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

• Adres: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi  14030 Gölköy / BOLU
  • Tel: +90 374 253 ... Fax: +90 374 253 ...
  • EPosta: ...ibu.edu.tr