10-12 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirdiğimiz "VI. Uluslararası Köroğlu ve Türk Dünyası Destan Kahramanları" Sempozyumunda canla başla çalıştınız, Sempozyumun yükünü omuzladınız, bizlere destek verdiniz, konuklarımıza her konuda yardımcı oldunuz. Ve her biriniz ayrı ayrı kocaman bir teşekkürü hak ettiniz. BAMER Yönetim Kurulu olarak hepinize çokkkk teşekkür eder, nice büyük başarılara imza atmanızı dileriz. Sağ olun var olun. Ayrıca bu anlamı törene destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Hayri Coşkun'a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erol Ayaz'a, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamit Coşkun'a, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesrin Kalyoncu'ya, Bolu Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Arzu Özcan İlçe’ye, Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Çakır'a, Bolu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Lök'e, Gazeteci Mustafa Cop'a ve aslında teşekkür belgesi alanlar içinde olan ancak fotoğrafları çektiği için kendisi bu karelerde olamayan Furkan Bilaloğlu'na da teşekkürü borç biliriz. Ayrıca Sempozyum esnasında sizlerin üç gün boyunca görevlendirilmenize izin veren ve her konuda desteklerini gördüğümüz Eğitim Fakültesi Dekanlığını da teşekkür ederiz. (BAMER Yönetim Kurulu)